Skip to main content
Woningstoffeerderij Gijsbrechts

Klassiek werk

Kwaliteit, service en ambachtelijkheid staan centraal bij Woningstoffeerderij Gijsbrechts. Dat vakmanschap is de basis voor het werk dat verricht wordt. “De klassieke manier van werken vind je steeds minder, maar ik vind het heerlijk om te doen.”
Neem contact op
Bas Gijsbrechts

Traplopers

Van oudsher worden traplopers met lussen genaaid, een nauwkeurig werkje. Traplopers hebben vaak standaard maten. Een afwijkende maat is voor ons geen probleem. Ook de afwerking moet perfect zijn. De zijkanten mogen niet rafelen. Maatwerk is heerlijk om te doen. Het assortiment aan traproedes is groot.

Ondertapijt spannen

Tegenwoordig wordt de meeste vloerbedekking gelijmd. Het spannen van ondertapijt is een techniek die dreigt te verdwijnen. Het is arbeidsintensief en je hebt er vakkennis voor nodig. Langs de plinten worden tapijtlatten bevestigd. Daartussen wordt het ondertapijt aangebracht. Vervolgens wordt het tapijt uit één stuk gespannen op de tapijtlatten. Vaak wordt daarbij een kniespanner gebruikt. Het resultaat is veel mooier, luxer. Bovendien beschermt deze techniek de ondervloer en is het (onder)tapijt makkelijk te verwijderen.

Projecten door Woningstoffeerderij Gijsbrechts