Vitrage

Vitrage is transparant, filtert het zonlicht en geeft meteen een luchtige sfeer in de ruimte. Het zorgt voor privacy in de ruimte, maar zorgt er wel voor dat het licht inde ruimte blijft. Vitrage is ideaal: U kunt gewoon overdag naar buiten kijken, terwijl men niet zo makkelijk naar binnen kan kijken. Om de privacy te waarborgen is er vitrage (ook wel glasgordijn genoemd) in allerlei dessins en materialen: van effen kleuren tot en met ingeweven patronen.
  • Voordelen van een zwemvijver
  • Voordelen van een zwemvijver

Inbetweens

De naam zegt het al: een inbetween zit tussen de overgordijn en de vitrage in. Als u alleen inbetweens toepast dan hebt u geen overgordijnen nodig. Ze zijn wat dichter dan de vitrage en krijgen daardoor de functie van een overgordijn. Inbetweens zjin prima te combineren met vouw- of rolgordijnen of shutters. Als u het combineert zorgt het voor meer privacy in de woning. Ze zijn er in allerlei kleuren en motieven.

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn verticale panelen stof die over meerdere railsporen achter elkaar langs voor het raam kunenn schuiven. Ze zijn ideaal voor grote raamvlakken. U kunt zo spelen met de hoeveelheid licht die u binnen wilt laten vallen. Zij zijn er in allerlei uitvoeringen: van transparant tot verduisterend. Raamdecoratie met paneelgordijnen creëert een strak geheel. Het kan heel smaakvol zijn om transparante stoffen met niet doorzichtige stoffen te combineren. U kunt er ook aan denken om paneelgordijnen te gebruiken als een roomdivider.
Uw zwemvijver laten aanleggen door Reijrink Groenprojecten kan er zo uit zien
Natuur_zwembad Ramen | Woningstoffeerderij Gijsbrechts
Meer weten over het laten aanleggen van een zwemvijver
Tuinconcept_met_zwemvijver Ramen | Woningstoffeerderij Gijsbrechts

Plisségordijnen

Plisségordijnen zijn geschikt voor iedere raamvorm. Decoratief en trendy, in allerlei varianten. Ze bestaan uit één laag stof die zich als een harmonica opvouwt als hij opgetrokken wordt. Als u zo'n gordijn wilt toepassen in de keuken dan kunt u gebruikmaken van vuilafstotende stof.

Lamellen

Voor rechte ramen zijn lamellen te overwegen. Verticale lamellen houden minder stof vast dan horizontale (de zogenaamde jaloezieën). Wij kunnen ze zo behandelen dat ze antistatisch zijn.

Rolgordijnen

Een van de meest bekende raamdecoraties is het rolgordijn. Geschikt voor iedere ruimte én voor ieder budget beschikbaar. U hebt verduisterende rolgordijnen voor in de slaapkamer en in de woonkamer kunt u een transparante versie toepassen. Onze vochtbestendige rolgordijnen passen we toe in keukens of badkamers. Er bestaan ook warmtewerende stoffen. Daar zit een coating van aluminium op. Let er op dat lichte rolgordijnstoffen de warmte beter buiten houden dan donkere. Een rolgordijn is ook ideaal voor een dakraam.

Duette

Een Duette-gordijn bestaat uit twee gepliseerde stoffen. U ziet de koorden nauwelijk waardoor deze raamdecoratie er bijzonder strak uitziet. Het is een ideale raamdecoratie qua isolatie. De honingraatstructuur zorgt er in de zomer voor dat de warmte wordt tegengehouden en in de winter dat de warmte langer vastgehouden wordt. In een combinatie met dubbelglas kan het warmteverlies met ruim veertig procent teruggebracht worden.

Shutters

Shutters zijn populair als raamdecoratie, maar ze kunnen ook gebruikt worden als binnenzonwering. Houten shutters zorgen voor een warme sfeer in het interieur. Wij passen ze ook toe in draai-kiepramen, deuren, dakramen en schuifpuien. Wij maken ze op maat.

Overgordijnen

De meest bekende raamdecoratie is het overgordijn. Gordijnen brengen sfeer in huis, maar kunnen ook de zon tegenhouden en zijn geluidsdempend. Er zijn zelfs isolerende gordijnen. Die zorgen ervoor dat de temperatuur in huis altijd goed is. Hoe dikker de stof, des te meer isolatie het gordijn geeft. We hebben voor elke woonstijl en voor iedere sfeer een passende gordijnstof, van klassiek tot avant-gardistisch, van tijdloos tot eigentijds. In de huiskamer past u natuurlijk andere overgordijnen toe dan in de slaapkamer. Daar hebt u verduisterende gordijnen nodig. Een kinderkamer wordt extra fleurig door een gordijn met een leuk dessin. En als u een gordijn uitgekozen hebt is het goed om te kijken welke plooi het best bij uw interieur past. De keus van de plooi is bepalend voor hoe het gordijn 'valt.' Voor zware stoffen volstaat bijvoorbeeld een enkele plooi, dat geeft een strakke uitstraling. Een dubbele plooi zorgt voor meer klassiek en een wave voor een modern effect.

Projecten door Woningstoffeerderij Gijsbrechts


T: 013 - 514 31 98
M: 06 - 281 605 70
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
logoScan-8f268229 Ramen | Woningstoffeerderij Gijsbrechts

Locatie
Kerksingel 12
Diessen

© Woningstoffeerderij-Gijsbrechts.nl | Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites