Trappen

Een mooie trap bekleed met tapijt of pvc is een eye-catcher in de woning. Een met tapijt gestoffeerde trap is geluiddempend, voelt zacht en warm aan en is een prima oplossing om beschadigde of oude traptreden te camoufleren. Als u de treden laat bekleden met pvc of marmoleum krijgt u een prachtige strakke trap. Die trapbekleding is slijtvast.

Voor er bekleed kan gaan worden moet eerst de ondergrond geschikt gemaakt worden. Zo moeten beschadigingen bijgewerkt worden of oude lijmresten verwijderd worden. Het is belangrijk dat dat zorgvuldig gebeurt om ervoor te zorgen dat de nieuwe lijm goed hecht en het tapijt/pvc/marmoleum strak aangebracht kan worden.

U kunt het middengedeelte van de trap bekleden. Een deel van de traptreden blijft dan zichtbaar. Of u kunt kiezen voor een volledige stoffering. Dan wordt elke traptrede over de gehele lengte van stof voorzien. Dit is de ideale oplossing als de traptreden beschadigd zijn. Het beste is om te kiezen voor een stevige trapbekleding. De voorzijde van de treden worden het zwaarst belast. We kunnen ook stootstrips aanbrengen. Een open trap bekleden vraagt weer een andere aanpak. Meestal wordt rondom gestoffeerd: aan de bovenkant, voorkant, onderkant en aan de achterkant.

Naast synthetische tapijtsoorten worden ook natuurlijke materialen als kokos of sisal worden gebruikt als trapbekleding.
trap-stofferen2-8b491b4c Trappen | Woningstoffeerderij Gijsbrechts

Traplopers

De traploper is nooit helemaal verdwenen uit de woninginrichting. Een loper wordt vastgezet met een roede en daarin is een behoorlijke keuze. Zo kunt u de trap een eigen gezicht geven.

T: 013 - 514 31 98
M: 06 - 281 605 70
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
logoScan-8f268229 Trappen | Woningstoffeerderij Gijsbrechts

Locatie
Kerksingel 12
Diessen

© Woningstoffeerderij-Gijsbrechts.nl | Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites