Skip to main content

Over ons

Woningstoffering is een vak. Bas Gijsbrechts kan bogen op meer dan dertig jaar vakmanschap. Zijn vader was woningstoffeerder en toen hij dertien jaar was ging hij hem voor het eerst helpen, leerde hij de beginkneepjes van het vak. Daarna volgde een opleiding voor woningstoffeerder in Eindhoven en daarna werkte hij voor een aantal bedrijven. In 1994 begon hij voor zichzelf. Bas beheerst alle aspecten van het vak. Hij is actief als woningstoffeerder op de particuliere markt, maar voert ook projecten voor de zakelijke markt uit. Flexibiliteit en maatwerk zijn kenmerken van Woningstoffeerderij Gijsbrechts.

“Ik noem mezelf een klassieke stoffeerder. Zo hou ik ervan om vaste vloerbedekking aan te brengen met ondertapijt en het te spannen met latjes. Het voordeel is dat als je het tapijt wilt vervangen het makkelijker te verwijderen is. En ik vind het gewoon mooier. Maar als de klant het liever op de grond gelijmd wil hebben kan dat natuurlijk ook. Mijn specialiteit is het stofferen van trappen, een vak dat aan het verdwijnen is. Heerlijk dat precisiewerk.”

Van het eerste contact tot en met de afronding van het werk is Bas Gijsbrechts het enige aanspreekpunt. “Wij maken onze beloften waar. En afspraak is afspraak.”

Gijsbrechts Woningstoffeerderij heeft geen winkel en nauwelijks overheadkosten. Daardoor zijn de prijzen scherp. En daar profiteert de klant van.

Vragen?

Wij denken graag mee. De wensen van de opdrachtgever staan centraal. Een vakkundig en goed onderbouwd advies helpt bij het maken van de juiste keuzes. En er is zoveel te kiezen en er zijn ook allerlei combinaties mogelijk.

Wij richten ons op de particuliere en zakelijke markt. U kunt bij ons terecht voor traditioneel vakwerk, voor raamdecoratie, vloerbekleding, zonwering en het bekleden van trappen. Maatwerk is voor ons gewoon.